Φυτώριο

Χώρος

Το φυτώριο μας βρίσκεται σε ένα χώρο 8.000 τ.μ. όπου οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε φυτά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου – πολυετή ή εποχιακά. Μπορούν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες τους σε οπωροφόρα δενδρύλλια, σπόρους γκαζόν και ειδικά φυτοχώματα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από πήλινες ή πλαστικές γλάστρες, εργαλεία κήπου καθώς και λιπάσματα.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες λιανικές και χονδρικής πώλησης καθώς επίσης και λύσεις προμηθειών κάθε είδους σε επαγγελματίες του χώρου με πλήρης συμβουλευτική κάλυψη σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς.

Κατάλογος

Εφόσον η αγάπη σας για τα φυτά είναι τόσο έντονη όσο και η δική μας και καθώς θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή, στη σελίδα μας δημιουργήθηκε μια νέα καινοτόμα υπηρεσία το “διαθέσιμα προϊόντα” όπου θα σας δίνετε η ευκαιρία να περιηγηθείτε στα φυτά που θα είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυτώριο μας.

Σκοπός

Απώτερος σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας με φυτά και προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.